4024 Debrecen, Szent Anna u. 32. | Tel: (06/52) 414-390 | E-mail:
info@tankonyvsprint.hu
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Kosár
Főoldal
Bemutatkozás
Akció
Újdonságok
Információk
Kapcsolat
Kosár
Fizetési, szállítási feltételek
KÖNYV KATEGÓRIÁK
Tankönyv
Általános iskolai tankönyv
Középiskolai tankönyv
Idegen nyelvű könyv
Iskolai gyakorló
Óvodai foglalkoztató
Gyógypedagógia
Szótár
Kötelező, ajánlott olvasmány
Atlasz
CD
Kazetta
Egyéb
NK
Kedvezményes árú könyvek
DVD
Mesekönyv
Facebook
UTOLJÁRA NÉZETT
Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok
Író: --
Közgazdaságtan I.-Mikroökonómia TK.
Író: --
Fizika 10. TK-szakiskolás
Író: --
Óravázlatok 4.o. I. kötet
Író: --
Irodalom 5. tk.
Író: --
Íróink
Keresés az adatbázisban
Összes
Könyvcím
Kiadó
ISBN
Raktári szám
Tankönyv
»
Középiskolai tankönyv
»
Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok
Író:
--
Kiadó:
Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN:
9789631660739
Raktári szám:
MK-6073-9
Ára: 4390
Részletes leírás:
Tweet
Hasonló termékek
Nuovo Progetto Italiano 1. tk.+CD
Író:
--
Kiadó:
Edilingua
ISBN:
9789606632242
Raktári szám:
SI-
Bruttó egységár
6600
Matematika TK. 9.o.-szakképzős
Író:
--
Kiadó:
Pedellus Tankönyvkiadó Kft.
ISBN:
9789369396856
Raktári szám:
PD-235
Bruttó egységár
1561
Történelem 9. TK-szakiskolás
Író:
--
Kiadó:
Konsept-H Kiadó
ISBN:
9789639362000
Raktári szám:
KT-1503
Bruttó egységár
1534