4024 Debrecen, Szent Anna u. 32. | Tel: (06/52) 414-390 | E-mail:
info@tankonyvsprint.hu
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Kosár
Főoldal
Bemutatkozás
Akció
Újdonságok
Információk
Kapcsolat
Kosár
Fizetési, szállítási feltételek
KÖNYV KATEGÓRIÁK
Tankönyv
Általános iskolai tankönyv
Középiskolai tankönyv
Idegen nyelvű könyv
Iskolai gyakorló
Óvodai foglalkoztató
Gyógypedagógia
Szótár
Kötelező, ajánlott olvasmány
Atlasz
CD
Kazetta
Egyéb
NK
Kedvezményes árú könyvek
DVD
Mesekönyv
Facebook
UTOLJÁRA NÉZETT
Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok
Író: --
Traveller pre-intermedite WB+CD
Író: --
New Headway Pre-interm. (2nd Ed.) WB+key+CD
Író: --
Wuthering Heights/level 4
Író: --
New Headway Elementary (5th Ed.) WB+key(Biz)
Író: --
Íróink
Keresés az adatbázisban
Összes
Könyvcím
Kiadó
ISBN
Raktári szám
Tankönyv
»
Középiskolai tankönyv
»
Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok
Író:
--
Kiadó:
Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN:
9789631660739
Raktári szám:
MK-6073-9
Ára: 4390
Részletes leírás:
Tweet
Hasonló termékek
Prizma-Biológia 9. TK
Író:
--
Kiadó:
Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN:
9789631955156
Raktári szám:
NT-14131
Bruttó egységár
1700
Cutting Edge Elementary SB
Író:
--
Kiadó:
Longman Kiadó
ISBN:
9780582403949
Raktári szám:
LM-
Bruttó egységár
4050
Horizons 4. SB+CD
Író:
--
Kiadó:
Oxford University Press
ISBN:
9780194134095
Raktári szám:
OX-
Bruttó egységár
3490