Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

New Hotline Interm. WB
New Hotline Interm. WB
Író: --
Kiadó: Oxford University Press
ISBN: 9780194357685
Raktári szám: OX-

Bruttó egységár1724

New English File upp.int. WB-key+CD.
New English File upp.int. WB-key+CD.
Író: --
Kiadó: Oxford University Press
ISBN: 9780194501149
Raktári szám: OX-

Bruttó egységár4390

Általános Statisztika példatár II.
Általános Statisztika példatár II.
Író: --
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789631952780
Raktári szám: NT-42492/P

Bruttó egységár2500