Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Soksz. Matematika 11-12 Fgy./Letölt.meg/NAT2020
Soksz. Matematika 11-12 Fgy./Letölt.meg/NAT2020
Író: --
Kiadó: Mozaik Kiadó
ISBN: 9789636978822
Raktári szám: MS-2326U

Bruttó egységár5880

Solutions Advanced SB+CD
Solutions Advanced SB+CD
Író: --
Kiadó: Oxford University Press
ISBN: 9780194552103
Raktári szám: OX-

Bruttó egységár3665

Rising Star Pre-First Certificate WB+key
Rising Star Pre-First Certificate WB+key
Író: --
Kiadó: Macmillan Kiadó
ISBN: 9780333924419
Raktári szám: MM-

Bruttó egységár1575