Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Magyar nyelv 11.AMF./NAT 2020
Magyar nyelv 11.AMF./NAT 2020
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9789634362234
Raktári szám: OH-MNY11MA

Bruttó egységár1420

A számvitel alapjai
A számvitel alapjai
Író: --
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN: 9789633948422
Raktári szám:

Bruttó egységár4200

Természettudomány Földrajz modul 11./NAT2020
Természettudomány Földrajz modul 11./NAT2020
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9789634362678
Raktári szám: OH-FOL11TA

Bruttó egységár3140