Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Abitraining Mittelstufe B1. MF.
Abitraining Mittelstufe B1. MF.
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9789631956818
Raktári szám: NT-56504/M

Bruttó egységár3395

Latin I. tankönyv
Latin I. tankönyv
Író: N. Horváth Margit
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789631930085
Raktári szám: NT-13119/1

Bruttó egységár2090

Történelem III. témazáró
Történelem III. témazáró
Író: --
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN: 9789631628050
Raktári szám: CA-0720

Bruttó egységár770