Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Magyar nyelv 12.B TK/NAT 2020
Magyar nyelv 12.B TK/NAT 2020
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9789634364283
Raktári szám: OH-MNY12TB

Bruttó egységár1790

Gépelemek
Gépelemek
Író: --
Kiadó: FVM Vidékfejlesztési, Képzési és Szaktan. Int.
ISBN: 6464
Raktári szám: G-372

Bruttó egységár2285

New Headway Interm. (3rd Ed.) WB-nemzetk.
New Headway Interm. (3rd Ed.) WB-nemzetk.
Író: Liz and John Soars
Kiadó: Oxford University Press
ISBN: 9780194387552
Raktári szám: OX-

Bruttó egységár2130