4024 Debrecen, Szent Anna u. 32. | Tel: (06/52) 414-390 | E-mail:
info@tankonyvsprint.hu
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Kosár
Főoldal
Bemutatkozás
Akció
Újdonságok
Információk
Kapcsolat
Kosár
Fizetési, szállítási feltételek
KÖNYV KATEGÓRIÁK
Tankönyv
Általános iskolai tankönyv
Középiskolai tankönyv
Idegen nyelvű könyv
Iskolai gyakorló
Óvodai foglalkoztató
Gyógypedagógia
Szótár
Kötelező, ajánlott olvasmány
Atlasz
CD
Kazetta
Egyéb
NK
Kedvezményes árú könyvek
DVD
Mesekönyv
Facebook
UTOLJÁRA NÉZETT
Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok
Író: --
Szó-kincs-tár- Olasz 2.
Író: --
Lingea/Olasz zsebszótár(Biz)
Író: --
Angol nyelvi érettségi középszint+CD
Író: --
New Market Leader elementary SB+CD
Író: --
Íróink
Keresés az adatbázisban
Összes
Könyvcím
Kiadó
ISBN
Raktári szám
Tankönyv
»
Középiskolai tankönyv
»
Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok
Író:
--
Kiadó:
Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN:
9789631660739
Raktári szám:
MK-6073-9
Ára: 4390
Részletes leírás:
Tweet
Hasonló termékek
Biológia 9-10. TK-szakközép
Író:
--
Kiadó:
Mozaik Kiadó
ISBN:
9789636976200
Raktári szám:
MS-2693
Bruttó egységár
2610
Magyar nyelv és irodalom Szgy. 9.
Író:
--
Kiadó:
Pedellus Tankönyvkiadó Kft.
ISBN:
9789639224896
Raktári szám:
PD-006
Bruttó egységár
1800
Elektromágnesség,optika,atomfiz.
Író:
--
Kiadó:
Park Kiadó
ISBN:
9789635303205
Raktári szám:
Bruttó egységár
890