Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Themen Neu Zertifikatsband mf.
Themen Neu Zertifikatsband mf.
Író: --
Kiadó: Hueber Kiadó
ISBN: 9783193115232
Raktári szám: HV-

Bruttó egységár3070

Színes irodalom 10. TK.
Színes irodalom 10. TK.
Író: --
Kiadó: Krónika Nova Kiadó
ISBN: 9789639423824
Raktári szám: KN-0020/1

Bruttó egységár1970

Horizons 3. SB+CD
Horizons 3. SB+CD
Író: --
Kiadó: Oxford University Press
ISBN: 9780194134064
Raktári szám: OX-

Bruttó egységár3490