Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Biológia 10. NAT 2012
Biológia 10. NAT 2012
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9789631974188
Raktári szám: NT-17456

Bruttó egységár1800

Real Life pre-interm. WB+CD
Real Life pre-interm. WB+CD
Író: --
Kiadó: Longman Kiadó
ISBN: 9781408235157
Raktári szám: LM-

Bruttó egységár3650

Magyar nyelv 12.B TK/NAT 2020
Magyar nyelv 12.B TK/NAT 2020
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9789634364283
Raktári szám: OH-MNY12TB

Bruttó egységár1790