Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Mat. gyak. és éretts. felk.fgy. mat. I.+CD NAT
Mat. gyak. és éretts. felk.fgy. mat. I.+CD NAT
Író: --
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789631976090
Raktári szám: NT-16125/NAT

Bruttó egységár2750

Irodalmi adattár középsz.plusz 2024
Irodalmi adattár középsz.plusz 2024
Író: --
Kiadó: Mozaik Kiadó
ISBN: 9789636700119
Raktári szám: MS-3343U

Bruttó egységár5160

Solutions Advanced class CD
Solutions Advanced class CD
Író: --
Kiadó: Oxford University Press
ISBN: 9780194552233
Raktári szám: OX-

Bruttó egységár3890