Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

The New Cambridge English Course 3. WB
The New Cambridge English Course 3. WB
Író: --
Kiadó: Cambridge University Press
ISBN: 9780521376518
Raktári szám: CU-

Bruttó egységár2190

Történelmi atlasz középiskolásoknak
Történelmi atlasz középiskolásoknak
Író: --
Kiadó: Mozaik Kiadó
ISBN: 9789636976620
Raktári szám: MS-4116

Bruttó egységár4320

Biológia.egészségtan 10.MF. szakiskolás
Biológia.egészségtan 10.MF. szakiskolás
Író: --
Kiadó: Korona Kiadó
ISBN: 9789639376748
Raktári szám: KO-0167/M

Bruttó egységár650