Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

New Headway Upp.interm. (2nd Ed.) WB-key
New Headway Upp.interm. (2nd Ed.) WB-key
Író: --
Kiadó: Oxford University Press
ISBN: 9780194393027
Raktári szám: OX-

Bruttó egységár2490

The New Cambridge English Course 2. Test
The New Cambridge English Course 2. Test
Író: --
Kiadó: Cambridge University Press
ISBN: 9780521376709
Raktári szám: CU-

Bruttó egységár2990

Gente 2. mf.+CD
Gente 2. mf.+CD
Író: --
Kiadó: Klett Kiadó
ISBN: 9789639572348
Raktári szám: RK-

Bruttó egységár2833