Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

New English File elem.WB.+key+CD
New English File elem.WB.+key+CD
Író: --
Kiadó: Oxford University Press
ISBN: 9780194387644
Raktári szám: OX-

Bruttó egységár4390

Kémia III. TK
Kémia III. TK
Író: --
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789631948592
Raktári szám: NT-15139

Bruttó egységár1240

Sag za sagom 1. TK. NAT
Sag za sagom 1. TK. NAT
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9789631975147
Raktári szám: NT-56365/NAT

Bruttó egységár3120