Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Középiskolai földrajzi atlasz-új
Középiskolai földrajzi atlasz-új
Író: --
Kiadó: Cartographia Kiadó
ISBN: 9789632625447
Raktári szám: CR-0031/0032

Bruttó egységár3030

Fizika 10. Hőtan és elektromágnesesség
Fizika 10. Hőtan és elektromágnesesség
Író: --
Kiadó: Apáczai Kiadó
ISBN: 9789634659617
Raktári szám: AP-101402

Bruttó egységár1705

Kon-Takt 4. mf. NAT
Kon-Takt 4. mf. NAT
Író: --
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789631960464
Raktári szám: NT-56544/M/NAT

Bruttó egységár2100