Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Biológia 9-10.B II.TK/NAT
Biológia 9-10.B II.TK/NAT
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9786156256515
Raktári szám: OH-BIO910TB/II

Bruttó egységár3060

Színes irodalom 12.B/NAT
Színes irodalom 12.B/NAT
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9789634364160
Raktári szám: OH-MIR12TB

Bruttó egységár2340

New Headway Interm. (4th Ed.) WB-key+CD
New Headway Interm. (4th Ed.) WB-key+CD
Író: --
Kiadó: Oxford University Press
ISBN: 9780194770224
Raktári szám: OX-

Bruttó egységár4390