Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Cambridge English for Schools 3. SB
Cambridge English for Schools 3. SB
Író: --
Kiadó: Cambridge University Press
ISBN: 9780521421713
Raktári szám: CU-

Bruttó egységár4025

Gépipari technológia 1. FGY.
Gépipari technológia 1. FGY.
Író: --
Kiadó: Göttinger Bt.
ISBN: 46848489645
Raktári szám: GK-59041

Bruttó egységár464

Újgenerációs-Kémia 10/B TK./ÚJ
Újgenerációs-Kémia 10/B TK./ÚJ
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9789634361558
Raktári szám: FI-505051003/1

Bruttó egységár1900