Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Gépipari technológia 1. FGY.
Gépipari technológia 1. FGY.
Író: --
Kiadó: Göttinger Bt.
ISBN: 46848489645
Raktári szám: GK-59041

Bruttó egységár464

New Matrix Interm. SB
New Matrix Interm. SB
Író: --
Kiadó: Oxford University Press
ISBN: 9780194766142
Raktári szám: OX-

Bruttó egységár4490

Magyar nyelv TK. 9.o.NAT
Magyar nyelv TK. 9.o.NAT
Író: --
Kiadó: Pedellus Tankönyvkiadó Kft.
ISBN: 9786155154706
Raktári szám: PD-410

Bruttó egységár2010