Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Ének-zene 11. TK/2020 NAT
Ének-zene 11. TK/2020 NAT
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9789634362401
Raktári szám: OH-ENZ11TA

Bruttó egységár1760

Horizons 4. SB+CD
Horizons 4. SB+CD
Író: --
Kiadó: Oxford University Press
ISBN: 9780194134095
Raktári szám: OX-

Bruttó egységár3490

Gazdasági alapismeretek 10.
Gazdasági alapismeretek 10.
Író: --
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN: 9789631667448
Raktári szám: MK-6253

Bruttó egységár3690