4024 Debrecen, Szent Anna u. 32. | Tel: (06/52) 414-390 | E-mail:
info@tankonyvsprint.hu
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Kosár
Főoldal
Bemutatkozás
Akció
Újdonságok
Információk
Kapcsolat
Kosár
Fizetési, szállítási feltételek
KÖNYV KATEGÓRIÁK
Tankönyv
Általános iskolai tankönyv
Középiskolai tankönyv
Idegen nyelvű könyv
Iskolai gyakorló
Óvodai foglalkoztató
Gyógypedagógia
Szótár
Kötelező, ajánlott olvasmány
Atlasz
CD
Kazetta
Egyéb
NK
Kedvezményes árú könyvek
DVD
Mesekönyv
Facebook
UTOLJÁRA NÉZETT
Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok
Író: --
Természet és társadalomismeret 1.o.
Író: --
Helyesírást fejlesztő gyakorlatok 5.o.
Író: --
Irodalmi feladatok 6.o.
Író: --
Magy nyelv és ir. szóbeli emelt szintű érett. 2018
Író: --
Íróink
Keresés az adatbázisban
Összes
Könyvcím
Kiadó
ISBN
Raktári szám
Tankönyv
»
Középiskolai tankönyv
»
Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok
Író:
--
Kiadó:
Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN:
9789631660739
Raktári szám:
MK-6073-9
Ára: 4390
Részletes leírás:
Tweet
Hasonló termékek
New Matrix Interm. SB
Író:
--
Kiadó:
Oxford University Press
ISBN:
9780194766142
Raktári szám:
OX-
Bruttó egységár
4490
New Headway interm. (2nd Ed.) class kazetta
Író:
--
Kiadó:
Oxford University Press
ISBN:
9780194702270
Raktári szám:
OX-
Bruttó egységár
3350
Színes irodalom 11./NAT 2020/ ÚJ.
Író:
--
Kiadó:
OFI
ISBN:
9789631998351
Raktári szám:
OH-MIR11TB
Bruttó egységár
2780