Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

New Matrix Interm. SB
New Matrix Interm. SB
Író: --
Kiadó: Oxford University Press
ISBN: 9780194766142
Raktári szám: OX-

Bruttó egységár4490

New Headway interm. (2nd Ed.) class kazetta
New Headway interm. (2nd Ed.) class kazetta
Író: --
Kiadó: Oxford University Press
ISBN: 9780194702270
Raktári szám: OX-

Bruttó egységár3350

Színes irodalom 11./NAT 2020/ ÚJ.
Színes irodalom 11./NAT 2020/ ÚJ.
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9789631998351
Raktári szám: OH-MIR11TB

Bruttó egységár2780