Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Challenges 2. WB+CD
Challenges 2. WB+CD
Író: --
Kiadó: Longman Kiadó
ISBN: 9781408217627
Raktári szám: LM-

Bruttó egységár1990

Földrajz 9. TK./2020 NAT
Földrajz 9. TK./2020 NAT
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9786156178299
Raktári szám: OH-FOL09TA

Bruttó egységár1800

A magyar nép története a kezdetektől 1541-ig
A magyar nép története a kezdetektől 1541-ig
Író: --
Kiadó: Pedellus Tankönyvkiadó Kft.
ISBN: 9789639224018
Raktári szám: PD-037

Bruttó egységár475