Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Tangram Aktuell 3. Lektion 5-8+CD
Tangram Aktuell 3. Lektion 5-8+CD
Író: --
Kiadó: Hueber Kiadó
ISBN: 9783190018192
Raktári szám: HV-

Bruttó egységár4880

Lagune 2. mf.
Lagune 2. mf.
Író: --
Kiadó: Hueber Kiadó
ISBN: 9783196016253
Raktári szám: HV-

Bruttó egységár4000

In English Starter SB
In English Starter SB
Író: --
Kiadó: Oxford University Press
ISBN: 9780194340502
Raktári szám: OX-

Bruttó egységár2390