Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Kereskedelmi és vállalkozási ismeretek III.
Kereskedelmi és vállalkozási ismeretek III.
Író: --
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN: 9789631619515
Raktári szám: MK-21006/III/2

Bruttó egységár3490

Etika 11. TK. /NAT/OFI
Etika 11. TK. /NAT/OFI
Író: --
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789636828523
Raktári szám: FI-504031101

Bruttó egységár1400

Solutions Upp.interm. WB.
Solutions Upp.interm. WB.
Író: --
Kiadó: Oxford University Press
ISBN: 9780194552028
Raktári szám: OX-

Bruttó egységár3290