Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

New Hotline Elementary szójegyzék
New Hotline Elementary szójegyzék
Író: --
Kiadó: Oxford University Press
ISBN: 9780194367462
Raktári szám: OX-

Bruttó egységár627

Unterwegs Neu B kazetta
Unterwegs Neu B kazetta
Író: --
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 7764131343
Raktári szám: NT-56442/H

Bruttó egységár3500

Fémipari alapműveletek elmélete és gyakorlata
Fémipari alapműveletek elmélete és gyakorlata
Író: --
Kiadó: Tankönyvmester Kiadó
ISBN: 9789632750811
Raktári szám: TM-21014

Bruttó egységár1990