Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Színes irodalom B 11./NAT
Színes irodalom B 11./NAT
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9789631998351
Raktári szám: OH-MIR11TB

Bruttó egységár2780

Kidolgozott emelt szintű történelem érettségi 2019
Kidolgozott emelt szintű történelem érettségi 2019
Író: --
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN: 9789631647761
Raktári szám: MK-1070/19

Bruttó egységár2190

Upstream Level B1+ SB
Upstream Level B1+ SB
Író: Virginia Evans
Kiadó: Express Publishing
ISBN: 011111120075
Raktári szám: EX-

Bruttó egységár5050