Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Matematika 10.
Matematika 10.
Író: --
Kiadó: Konsept-H Kiadó
ISBN: 9789638332844
Raktári szám: KT-0316

Bruttó egységár1160

Színes irodalom 12. TK. NAT
Színes irodalom 12. TK. NAT
Író: --
Kiadó: Krónika Nova Kiadó
ISBN: 9786155205095
Raktári szám: KN-0040/2NT-0040/2

Bruttó egységár2450

Pacesetter pre-interm. WB
Pacesetter pre-interm. WB
Író: --
Kiadó: Oxford University Press
ISBN: 9780194363365
Raktári szám: OX-

Bruttó egységár1352