Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Programozás Turbo Pascal nyelven
Programozás Turbo Pascal nyelven
Író: --
Kiadó: BBS-Info Kft.
ISBN: 9789630371520
Raktári szám:

Bruttó egységár1290

Vendéglátó szakmai alapismeretek
Vendéglátó szakmai alapismeretek
Író: --
Kiadó: Képzőművészeti Kiadó
ISBN: 9799633369714
Raktári szám: KP-2194

Bruttó egységár3840

New Plus elementary class cd
New Plus elementary class cd
Író: --
Kiadó: M.M.Publications
ISBN: 9789603799856
Raktári szám: EK-

Bruttó egységár2105