4024 Debrecen, Szent Anna u. 32. | Tel: (06/52) 414-390 | E-mail:
info@tankonyvsprint.hu
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Kosár
Főoldal
Bemutatkozás
Akció
Újdonságok
Információk
Kapcsolat
Kosár
Fizetési, szállítási feltételek
KÖNYV KATEGÓRIÁK
Tankönyv
Általános iskolai tankönyv
Középiskolai tankönyv
Idegen nyelvű könyv
Iskolai gyakorló
Óvodai foglalkoztató
Gyógypedagógia
Szótár
Kötelező, ajánlott olvasmány
Atlasz
CD
Kazetta
Egyéb
NK
Kedvezményes árú könyvek
DVD
Mesekönyv
Facebook
UTOLJÁRA NÉZETT
Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok
Író: --
Történelem Érettségire készülök 83 kidolgozot/2024
Író: --
Pass auf 1. mf.
Író: --
Építőipari műszaki rajz
Író: --
Fogalmazás TK 3.o./OFI/Újgenerációs
Író: --
Íróink
Keresés az adatbázisban
Összes
Könyvcím
Kiadó
ISBN
Raktári szám
Tankönyv
»
Középiskolai tankönyv
»
Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok
Író:
--
Kiadó:
Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN:
9789631660739
Raktári szám:
MK-6073-9
Ára: 4390
Részletes leírás:
Tweet
Hasonló termékek
Kémia IV. TK.
Író:
--
Kiadó:
Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN:
9789631948615
Raktári szám:
NT-15140
Bruttó egységár
1180
Elektromágnesség,optika,atomfiz.
Író:
--
Kiadó:
Park Kiadó
ISBN:
9789635303205
Raktári szám:
Bruttó egységár
890
English File 3rd. Ed. upp.int. SB.+DVD(Biz)
Író:
--
Kiadó:
Libro-Trade Kft.
ISBN:
9780194558747
Raktári szám:
OX-
Bruttó egységár
7365