Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Biológia I. TK
Biológia I. TK
Író: --
Kiadó: Apáczai Kiadó
ISBN: 9789633282458
Raktári szám: AP-101102

Bruttó egységár1550

Colores 2. MF.+CD
Colores 2. MF.+CD
Író: --
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789631956245
Raktári szám: NT-56497/M

Bruttó egységár3140

Allons-Y 1.tanári kézikönyv
Allons-Y 1.tanári kézikönyv
Író: --
Kiadó: Lexika Kiadó Kft.
ISBN: 9789639357228
Raktári szám: LX-087KK

Bruttó egységár735