Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Vendéglátó technológia
Vendéglátó technológia
Író: --
Kiadó: Képzőművészeti Kiadó
ISBN: 9789633369357
Raktári szám: KP-2133

Bruttó egységár6275

Upstream Level B1+ SB
Upstream Level B1+ SB
Író: --
Kiadó: Express Publishing
ISBN: 9781780988818
Raktári szám: EX-

Bruttó egységár5050

Érettségi last minute Matematika(Biz) /2024
Érettségi last minute Matematika(Biz) /2024
Író: --
Kiadó: Libro-Trade Kft.
ISBN: 9789635780877
Raktári szám: Klett

Bruttó egységár2990