Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Em neu-Hauptkurs TK.
Em neu-Hauptkurs TK.
Író: --
Kiadó: Hueber Kiadó
ISBN: 9783195016957
Raktári szám: HV-

Bruttó egységár7115

Kémia 10. TK/NAT
Kémia 10. TK/NAT
Író: --
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN: 9789631643374
Raktári szám: MK-4337-4

Bruttó egységár2665

Újgenerációs-Történelem 11 MF.
Újgenerációs-Történelem 11 MF.
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9789634361411
Raktári szám: FI-504011102/1

Bruttó egységár1670