Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Kon-Takt 3. tk.
Kon-Takt 3. tk.
Író: Maros Judit
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789631960426
Raktári szám: NT-56543

Bruttó egységár2700

Matematika a szakiskolák számára 9-10.
Matematika a szakiskolák számára 9-10.
Író: --
Kiadó: Konsept-H Kiadó
ISBN: 9789639933835
Raktári szám: KT-0314

Bruttó egységár2080

Központifűtés-rendszerek
Központifűtés-rendszerek
Író: --
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN: 9789632750842
Raktári szám: TM-22004

Bruttó egységár4990