Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Digitális kultúra TK. 9.o.NAT
Digitális kultúra TK. 9.o.NAT
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9786158153959
Raktári szám: OH-DIG09TA

Bruttó egységár2180

Irodalom szgy. a szak.9-10.
Irodalom szgy. a szak.9-10.
Író: --
Kiadó: Konsept-H Kiadó
ISBN: 9789639362963
Raktári szám: KT-1111

Bruttó egységár1415

Fizika 10. TK.
Fizika 10. TK.
Író: --
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789631943665
Raktári szám: NT-16290

Bruttó egységár1232