Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

So geht's zum DSD II Übungsbuch
So geht's zum DSD II Übungsbuch
Író: --
Kiadó: Klett Kiadó
ISBN: 9783126759700
Raktári szám:

Bruttó egységár7560

Biológia I. Szki. A var.
Biológia I. Szki. A var.
Író: --
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN: 9789631622829
Raktári szám: MK-58006/1

Bruttó egységár400

Delfin 2. MF--német változat
Delfin 2. MF--német változat
Író: --
Kiadó: Hueber Kiadó
ISBN: 9783191216016
Raktári szám: HV-

Bruttó egységár3130