Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Érettségi tételek történelemből 30emelt szint/2024
Érettségi tételek történelemből 30emelt szint/2024
Író: --
Kiadó: Maxim Könyvkiadó
ISBN: 9789634998136
Raktári szám: MX-2002

Bruttó egységár4480

Magyar nyelv és kommunikáció 10. MF
Magyar nyelv és kommunikáció 10. MF
Író: --
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789631947793
Raktári szám: NT-01031/M/1

Bruttó egységár1100

Allons-Y 1.tanári kézikönyv
Allons-Y 1.tanári kézikönyv
Író: --
Kiadó: Lexika Kiadó Kft.
ISBN: 9789639357228
Raktári szám: LX-087KK

Bruttó egységár735