Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Biológia II. TK
Biológia II. TK
Író: --
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN: 9789631623871
Raktári szám: MK-2387-4

Bruttó egységár2590

Irodalmi esszévázlatok érettségizőknek NAT 2020
Irodalmi esszévázlatok érettségizőknek NAT 2020
Író: --
Kiadó: Klett Kiadó
ISBN: 0141540000003
Raktári szám:

Bruttó egységár3015

Matematika 10. feladatgyűjtemény
Matematika 10. feladatgyűjtemény
Író: --
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789631962314
Raktári szám: NT-14224/FGY/1

Bruttó egységár1020