4024 Debrecen, Szent Anna u. 32. | Tel: (06/52) 414-390 | E-mail:
info@tankonyvsprint.hu
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Kosár
Főoldal
Bemutatkozás
Akció
Újdonságok
Információk
Kapcsolat
Kosár
Fizetési, szállítási feltételek
KÖNYV KATEGÓRIÁK
Tankönyv
Általános iskolai tankönyv
Középiskolai tankönyv
Idegen nyelvű könyv
Iskolai gyakorló
Óvodai foglalkoztató
Gyógypedagógia
Szótár
Kötelező, ajánlott olvasmány
Atlasz
CD
Kazetta
Egyéb
NK
Kedvezményes árú könyvek
DVD
Mesekönyv
Facebook
UTOLJÁRA NÉZETT
Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok
Író: --
New Cutting Edge pre-interm. CD
Író: --
Upstream Beginner WB
Író: --
Solutions Pre-interm. TB
Író: --
Érettségi témak. vázlata irodalomból k-e 2024(Biz)
Író: --
Íróink
Keresés az adatbázisban
Összes
Könyvcím
Kiadó
ISBN
Raktári szám
Tankönyv
»
Középiskolai tankönyv
»
Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok
Író:
--
Kiadó:
Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN:
9789631660739
Raktári szám:
MK-6073-9
Ára: 4390
Részletes leírás:
Tweet
Hasonló termékek
Sokszínű Matematika 9. Fgy.
Író:
--
Kiadó:
Mozaik Kiadó
ISBN:
9789636976118
Raktári szám:
MS-2321
Bruttó egységár
4680
Matrix Upp.-Interm. SB
Író:
--
Kiadó:
Oxford University Press
ISBN:
9780194369589
Raktári szám:
OX-
Bruttó egységár
4490
Ausblick 2. tk.
Író:
--
Kiadó:
Hueber Kiadó
ISBN:
9783190018611
Raktári szám:
HV-
Bruttó egységár
5400