Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Színes irodalom 12. TK. NAT
Színes irodalom 12. TK. NAT
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9789631981438
Raktári szám: NT-0040/2

Bruttó egységár1800

Intelligent Business interm. SB
Intelligent Business interm. SB
Író: --
Kiadó: Longman Kiadó
ISBN: 9780582847965
Raktári szám:

Bruttó egységár5675

New Cutting Edge pre-interm. WB+key
New Cutting Edge pre-interm. WB+key
Író: --
Kiadó: Longman Kiadó
ISBN: 9780582825116
Raktári szám: LM-

Bruttó egységár3175