Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Kémia 9-10.TK A . II. NAT2020
Kémia 9-10.TK A . II. NAT2020
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9786156256065
Raktári szám: OH-KEM910TA/II

Bruttó egységár1770

Vegyipari technológia
Vegyipari technológia
Író: --
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN: 9789631617214
Raktári szám: MK-59296

Bruttó egységár6290

Traveller beginners szójegyzék
Traveller beginners szójegyzék
Író: --
Kiadó: M.M.Publications
ISBN: 9789639806115
Raktári szám: EK-

Bruttó egységár725