Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

In English Starter SB
In English Starter SB
Író: --
Kiadó: Oxford University Press
ISBN: 9780194340502
Raktári szám: OX-

Bruttó egységár2390

Biológia 11.TK.Emelt szintű tananyag/NAT2020
Biológia 11.TK.Emelt szintű tananyag/NAT2020
Író: --
Kiadó: Mozaik Kiadó
ISBN: 9789636978792
Raktári szám: MS-2650

Bruttó egységár5040

New Horizons 4. SB+CD
New Horizons 4. SB+CD
Író: --
Kiadó: Oxford University Press
ISBN: 9780194134705
Raktári szám: OX-134705

Bruttó egységár5590