Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Kémia 9-10.TK A . II. NAT2020
Kémia 9-10.TK A . II. NAT2020
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9786156256065
Raktári szám: OH-KEM910TA/II

Bruttó egységár1770

Solutions Pre-interm. 2nd WB. with audio cd
Solutions Pre-interm. 2nd WB. with audio cd
Író: --
Kiadó: Oxford University Press
ISBN: 9780194553636
Raktári szám: OX-

Bruttó egységár6500

Biológia 4. Gombák,biokémia,Állati sejt
Biológia 4. Gombák,biokémia,Állati sejt
Író: --
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789631971101
Raktári szám: NT-81554

Bruttó egységár1365