Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Themen Aktuell 1. TK.+mf.+CD Lektion 1-5.
Themen Aktuell 1. TK.+mf.+CD Lektion 1-5.
Író: --
Kiadó: Hueber Kiadó
ISBN: 9783191816902
Raktári szám: HV-

Bruttó egységár8820

Biológia,egészségtan a szakközépiskolák 9-10
Biológia,egészségtan a szakközépiskolák 9-10
Író: --
Kiadó: Korona Kiadó
ISBN: 9789639589223
Raktári szám: KO-0234

Bruttó egységár1430

New Horizons 1.SB+CD
New Horizons 1.SB+CD
Író: --
Kiadó: Oxford University Press
ISBN: 9780194134330
Raktári szám:

Bruttó egységár5250