Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Nyelvtan, Helyesírás, Stilisztika 10. TK
Nyelvtan, Helyesírás, Stilisztika 10. TK
Író: --
Kiadó: Mozaik Kiadó
ISBN: 9789636972066
Raktári szám: MS-2166

Bruttó egységár1063

New English File intermediate TB+CD
New English File intermediate TB+CD
Író: --
Kiadó: Oxford University Press
ISBN: 9780194518895
Raktári szám: OX-

Bruttó egységár10515

Tangram 1A szójegyzék
Tangram 1A szójegyzék
Író: --
Kiadó: Hueber Kiadó
ISBN: 9783192016134
Raktári szám: HV-

Bruttó egységár1400