Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

The New Cambridge English Course 3. WB
The New Cambridge English Course 3. WB
Író: --
Kiadó: Cambridge University Press
ISBN: 9780521376518
Raktári szám: CU-

Bruttó egységár2190

Szó-Kincs-Tár 9 Német
Szó-Kincs-Tár 9 Német
Író: --
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789631968293
Raktári szám: NT-56587

Bruttó egységár1290

Challenges 2. SB
Challenges 2. SB
Író: --
Kiadó: Longman Kiadó
ISBN: 9780582846760
Raktári szám: LM-

Bruttó egységár4950