Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Érettségi mintatételek informatikából 60 közép/em.
Érettségi mintatételek informatikából 60 közép/em.
Író: --
Kiadó: Maxim Könyvkiadó
ISBN: 9789632617954
Raktári szám: MX-1127

Bruttó egységár3280

Tangram Aktuell 3. Lektion 5-8+CD
Tangram Aktuell 3. Lektion 5-8+CD
Író: --
Kiadó: Hueber Kiadó
ISBN: 9783190018192
Raktári szám: HV-

Bruttó egységár4880

Biológia 9-10.Kompetenciafejl.Feladatgy./2020/NAT
Biológia 9-10.Kompetenciafejl.Feladatgy./2020/NAT
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9786156256171
Raktári szám: OH-BIO910MAB

Bruttó egységár2200