Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

New Hotline Interm. SB
New Hotline Interm. SB
Író: --
Kiadó: Oxford University Press
ISBN: 9780194357678
Raktári szám: OX-

Bruttó egységár2513

Matematika 9. TK.-Közel a mindennapokhoz/NAT
Matematika 9. TK.-Közel a mindennapokhoz/NAT
Író: --
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789631974362
Raktári szám: NT-17116

Bruttó egységár2370

Ismerkedés a programozással
Ismerkedés a programozással
Író: --
Kiadó: Pedellus Tankönyvkiadó Kft.
ISBN: 9789639224599
Raktári szám: PD-093

Bruttó egységár1034