Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Egységes érettségi fgy. matematikából II.
Egységes érettségi fgy. matematikából II.
Író: --
Kiadó: Konsept-H Kiadó
ISBN: 9789639362208
Raktári szám: KT-0321

Bruttó egységár2590

Matematika 12.B TK./NAT
Matematika 12.B TK./NAT
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9789634364047
Raktári szám: OH-MAT12TB

Bruttó egységár3580

General Communications Skills and Exercises tk.
General Communications Skills and Exercises tk.
Író: --
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789631933666
Raktári szám: NT-81335/2

Bruttó egységár3660