Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Biológia 9. TK./2020/NAT
Biológia 9. TK./2020/NAT
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9786156178305
Raktári szám: OH-BIO09TA

Bruttó egységár1920

Szakmai vizsgára felkészítő feladattár
Szakmai vizsgára felkészítő feladattár
Író: --
Kiadó: KITEX
ISBN: 9789636373382
Raktári szám:

Bruttó egységár3470

Magyar nyelv és irodalom 2021 Emelt sz.szób.tétel
Magyar nyelv és irodalom 2021 Emelt sz.szób.tétel
Író: --
Kiadó: Corvina Kiadó
ISBN: 9789631367201
Raktári szám:

Bruttó egységár1990