Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Digitális kultúra érettségi PYTHON/2024
Digitális kultúra érettségi PYTHON/2024
Író: --
Kiadó: --
ISBN: 9789635511648
Raktári szám:

Bruttó egységár6490

Történelmi topográfia érettségire köz.ésemelt2024
Történelmi topográfia érettségire köz.ésemelt2024
Író: --
Kiadó: Mozaik Kiadó
ISBN: 9789636700096
Raktári szám: MS-3320U

Bruttó egységár5040

Vendéglátás és gazdálkodás szakiskolásoknak 1.
Vendéglátás és gazdálkodás szakiskolásoknak 1.
Író: --
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN: 9789631660364
Raktári szám: MK-6036-2

Bruttó egységár2110