Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

English File 3rd. Ed. upp.int. SB.+DVD(Biz)
English File 3rd. Ed. upp.int. SB.+DVD(Biz)
Író: --
Kiadó: Libro-Trade Kft.
ISBN: 9780194558747
Raktári szám: OX-

Bruttó egységár7365

Inside out Pre-int. WB./with key
Inside out Pre-int. WB./with key
Író: --
Kiadó: Macmillan Kiadó
ISBN: 9781405029087
Raktári szám:

Bruttó egységár2725

Kémia 11-12 Feladatgy.emelt  NAT2020
Kémia 11-12 Feladatgy.emelt NAT2020
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9789634362456
Raktári szám: OH-KEM1112E

Bruttó egységár3530