Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Újgenerációs-Biológia 11.TK/ÚJ
Újgenerációs-Biológia 11.TK/ÚJ
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9789634361459
Raktári szám: FI-5050301101/1

Bruttó egységár1700

Történelem 10. TK NAT/Hat osztályos
Történelem 10. TK NAT/Hat osztályos
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9789631979626
Raktári szám: NT-17604

Bruttó egységár3420

Földrajz 9 tk/NAT
Földrajz 9 tk/NAT
Író: --
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789631974164
Raktári szám: NT-17133

Bruttó egységár1700