Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Biológia 4. Gombák,biokémia,Állati sejt
Biológia 4. Gombák,biokémia,Állati sejt
Író: --
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789631971101
Raktári szám: NT-81554

Bruttó egységár1365

Felkészülés az ágazati gyakorlati alapvizsgára
Felkészülés az ágazati gyakorlati alapvizsgára
Író: --
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN: 9789631667417
Raktári szám: MK-6403

Bruttó egységár3390

Direkt 1.TK.
Direkt 1.TK.
Író: --
Kiadó: Klett Kiadó
ISBN: 9789639641419
Raktári szám: RK-

Bruttó egységár2475