4024 Debrecen, Szent Anna u. 32. | Tel: (06/52) 414-390 | E-mail:
info@tankonyvsprint.hu
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Kosár
Főoldal
Bemutatkozás
Akció
Újdonságok
Információk
Kapcsolat
Kosár
Fizetési, szállítási feltételek
KÖNYV KATEGÓRIÁK
Tankönyv
Általános iskolai tankönyv
Középiskolai tankönyv
Idegen nyelvű könyv
Iskolai gyakorló
Óvodai foglalkoztató
Gyógypedagógia
Szótár
Kötelező, ajánlott olvasmány
Atlasz
CD
Kazetta
Egyéb
NK
Kedvezményes árú könyvek
DVD
Mesekönyv
Facebook
UTOLJÁRA NÉZETT
Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok
Író: --
Kispilóta sorozat- Persze Pisze 1.
Író: --
Az édesvizek és védelmük
Író: --
Egységes érettségi fgy. Fizika megold.II.
Író: --
Számítástechnika IV. felmérő
Író: --
Íróink
Keresés az adatbázisban
Összes
Könyvcím
Kiadó
ISBN
Raktári szám
Tankönyv
»
Középiskolai tankönyv
»
Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok
Író:
--
Kiadó:
Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN:
9789631660739
Raktári szám:
MK-6073-9
Ára: 4390
Részletes leírás:
Tweet
Hasonló termékek
Biológia 4. Gombák,biokémia,Állati sejt
Író:
--
Kiadó:
Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN:
9789631971101
Raktári szám:
NT-81554
Bruttó egységár
1365
Felkészülés az ágazati gyakorlati alapvizsgára
Író:
--
Kiadó:
Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN:
9789631667417
Raktári szám:
MK-6403
Bruttó egységár
3390
Direkt 1.TK.
Író:
--
Kiadó:
Klett Kiadó
ISBN:
9789639641419
Raktári szám:
RK-
Bruttó egységár
2475