Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Em neu-Hauptkurs TK.
Em neu-Hauptkurs TK.
Író: --
Kiadó: Hueber Kiadó
ISBN: 9783195016957
Raktári szám: HV-

Bruttó egységár7115

Kon-Takt 1. TK.NAT
Kon-Takt 1. TK.NAT
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9789631975109
Raktári szám: NT-56541/NAT

Bruttó egységár3395

New English File upp.int. TB+CD
New English File upp.int. TB+CD
Író: --
Kiadó: Oxford University Press
ISBN: 9780194518673
Raktári szám: OX-

Bruttó egységár8550