Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Kémia 9. TK. /2020/NAT
Kémia 9. TK. /2020/NAT
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9786156178275
Raktári szám: OH-KEM09TA

Bruttó egységár1600

Történelem IV.o. TK.
Történelem IV.o. TK.
Író: --
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789631935011
Raktári szám: NT-14425

Bruttó egységár2610

Földrajz 10. TK
Földrajz 10. TK
Író: --
Kiadó: Mozaik Kiadó
ISBN: 9789636974107
Raktári szám: MS-2625U

Bruttó egységár3840