Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Face2face pre-interm. 2nd Ed.WB+key
Face2face pre-interm. 2nd Ed.WB+key
Író: --
Kiadó: Cambridge University Press
ISBN: 9781107603530
Raktári szám:

Bruttó egységár4360

Twenty but one-Egy híján húsz
Twenty but one-Egy híján húsz
Író: Horváth Károly
Kiadó: Padlás Nyelviskola
ISBN: 9789638577924
Raktári szám:

Bruttó egységár1900

Colores 2. TK./NAT
Colores 2. TK./NAT
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9789631977981
Raktári szám: NT-56497/NAT

Bruttó egységár4850