Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Matematika 10. tk. 1. kötet
Matematika 10. tk. 1. kötet
Író: --
Kiadó: Apáczai Kiadó
ISBN: 9789634659525
Raktári szám: AP-100801

Bruttó egységár1905

Magyar nyelv és kommunikáció 12. felmérő
Magyar nyelv és kommunikáció 12. felmérő
Író: --
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789631947946
Raktári szám: NT-01231/F/1

Bruttó egységár620

New Headway pre-interm. (3rd Ed.) class CD
New Headway pre-interm. (3rd Ed.) class CD
Író: --
Kiadó: Oxford University Press
ISBN: 9780194715904
Raktári szám: OX-

Bruttó egységár6695